top of page

behandelingen

heb je het psychisch moeilijk zoals bij burn out, depressie, angsten, slapeloosheid, verslaving(eten ,medicatie, drug...) of ervaar je fysieke pijnen zoals hoofdpijn, migraine, rug en nek pijn, oorsuizingen, enz... .
met een combinatie van onderstaande behandelingen zoeken we samen naar een evenwicht waardoor je klachten gaan verminderen en uiteindelijk gaan verdwijnen.
online consult mogelijk > kennismaking, vertaling/spiegeling fysieke klachten, acute klachten > tools om hiermee om te gaan,  nabespreking behandeling, enz.

 
 
Evolutionaire psychologie.
 
Na een behandeling komen er wel eens emoties los, er komen vragen bij je op 

enz. In elk consult voorzie ik tijd om deze samen met jou te bespreken.

Dit gesprek heeft als doel om meer zicht te krijgen op wie je écht bent. Elk moment van het leven wordt de vraag gesteld om je levensdoel te beleven. Jouw verlangens en behoeften. De opportuniteiten in je leven vragen naar keuzes maken, maar ook de spiegels van de moeilijke situaties tonen je voortdurend de weg. Je wil weten waarom en waarom zo. Elk gevolg kent zijn oorsprong.

 
Cranio sacrale therapie

 

Het craniosacrale systeem is een fysiologisch systeem dat in ieder van ons aanwezig is. Het wordt omsloten door de botten en vliezen van de schedel en het ruggenmerg. Daarbinnen circuleert de hersenvloeistof in een bepaald ritme, dat overal aan het lichaam waargenomen kan worden door de gevoelige therapeut.

Met craniosacrale therapie werkt men in op de communicatie tussen lichaam en geest. Het zelfherstellend vermogen wordt op deze manier gestimuleerd. Dit gebeurt door lichte druk uit te oefenen op dit systeem.

Een behandeling geeft je als cliënt de kans om (weer) contact te maken met je innerlijke kracht en deze te gebruiken om je leven zelf richting te geven.

 

Fasciatherapie

 

Fasciatherapie is een vernieuwende methode voor pijn, bewegings- en functioneringsstoornissen van zowel fysieke en/of psychische aard. Het is een zachte, niet manipulatieve vorm van behandelen. Om weefsels, gewrichten, zenuwen en bloedvaten opnieuw vrij te maken, maakt ik gebruik van hele subtiele en trage druk- en rektechnieken. Zachtheid, traagheid en precisie onderscheiden deze therapie. Er wordt niet gewerkt met een externe, manipulatieve kracht die correcties aanbrengt, daarentegen worden technieken toegepast die de interne fysiologische systemen in het lichaam activeren.

 

Voetreflexologie.

 
Voetreflexologie is een dieptepuntmassage waarbij er manueel druk wordt uitgeoefend op reflexzones in de voet. De reflexzones van onze voetzolen staan via zenuwbanen en energiebanen in verbinding met organen, spieren en klieren in ons lichaam.
Deze behandeling wordt beschouwd als een holistische geneeswijze die als doel heeft het individu en zijn geheel te behandelen om een toestand van evenwicht en harmonie in lichaam, geest en ziel te bewerkstelligen zo geneest het lichaam zichzelf als het de kans krijgt.

 

Chakra therapie.

 

Chakra's zijn energiepunten die voor een evenwichtig leven zorgen op spiritueel, fysiek, mentaal en emotioneel vlak.
Bij een behandeling kom je tot rust zowel in je energetisch systeem als op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Het doel is de 7 hoofdcentra van het lichaam te stimuleren, vrij maken, energie te geven. De energie wordt gestimuleerd via intentie en lichaamsmassage. De chakra's worden verbonden met elkaar zo breng je het lichaam op subtiele wijze in harmonie.

 

Ik combineer bovenstaande technieken om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de nood van mijn cliënten.

spiraal.jpg
foto cst.jpg
facia.png
bottom of page